جستجو
جستجو
تغییر سایز-+=

سرانه فضای سبز شهر اردبیل از میانگین کشوری کمتر است

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در مراسم آغاز بهره برداری از پارکهای رازی، ولایت و خانواده شورابیل اظهار داشت: تمام سیستم های اداری باید با حساسیت تمام مواظب آلودگی های اداری باشند اگر خدای نکرده فساد اداری رشد کند تخریب آن بیشتر از دشمن خواهد بود.

وی با بیان اینکه دولت های مختلف همه برای رشد و توسعه کشور تلاش کردند و زمینه عظیم صادراتی فراهم شده است گفت: اگر ارزهای صادراتی به کشور برگردد کشور ما هیچ مشکل ارزی نخواهد داشت انتظار از سرمایه گذاران عزیز این است که در این برهه خطیر از برگرداندن ارزهای صادراتی به داخل کشور مضایقه ننمایند.

آیت الله عاملی با اشاره به اینکه مال راکد در دین ما به شدت مذمت شده و کنز کالاهای سرمایه ای که باعث رنج و مشقت ملت عزیز می شود از مصادیق مال راکد می باشد گفت: طبعاً دود این گونه راکد کردن ها مثل کنز ارز و طلا در نهایت به چشم خود خازنین هم خواهد رفت.

وی تصریح کرد: مدیران باید تلاش مضاعف برای حفظ بیت المال داشته باشند وسد ثغور هر گونه خیانت نمایند.

عاملی ادامه داد: هیچ کس نباید حق ویژه داشته باشد مدیران و مسئولان باید با تمام توان از هرگونه تبعیض اجتناب نمایند و باید قانون فصل الخطاب تصمیم مدیران در تمام امورات کشور باشد.

وی افزود: احساس جمعی و همگانی برای خدمت به کشور و به یکدیگر و همچنین جهاد و تلاش در راه اعتلای کشور نیاز امروز جامعه ما است.هر کسی در هر مسئولیتی فعالیت می کند چه دولتی و چه غیر دولتی باید دقت کند که در حال جهاد با دشمن غداری است که جز نابودی کشور اندیشه ای در سر ندارد.

وی از شهردار اردبیل خواست در انتخاب شهرداران مناطق وسواس به خرج دهد و سیستم صیانت را جدی بگیرد و با افراد خاطی ذره ای مماشات نکند.

نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: آینده نگری یکی از شاخصه های اصلی مدیریت آرمانی است و این اصل در کار شهرداری باید لحاظ شود در این خصوص باید تمام اراضی منابع طبیعی که در اطراف شهر وجود دارد به فضای سبز به عنوان پارک ملی تبدیل شود و علاوه بر آن نباید اجازه داده شود فضای سبزها مخصوصاً در شهرک های جدید و در جاده های توریستی استان به کاربری دیگری تغییر یابد.

عاملی اظهار داشت: اگر غفلت می شد الان اراضی داخل رینگ دریاچه شورابیل که تنها دریاچه شهر ایران است همه برای ساخت و ساز ادارات اختصاص یافته بود.
وی ادامه داد: سرانه فضای سبز شهر اردبیل از میانگین کشوری کمتر است با اینکه استان کم آبی نیستیم انتظار این است بعد از احداث پارک ها ابزارهای لازم پارکها به روز و در شان اهالی معظم استان باشد.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: ورودی شهر اردبیل از طرف مشکین اصلا مناسب نیست و باید برنامه ریزی لازم در این خصوص صورت بگیرد همچنین بازگشایی اطراف بقعه شیخ صفی باید در اولویت اول شهرداری و شورای شهر باشد.

عاملی با ابراز رضایت از تلاش شهرداران قبلی و فعلی اردبیل و اعضای شورای اسلامی این شهر خاطرنشان ساخت: دریاچه دوم داخل شهر یعنی دریاچه شورگل نیازمند سرمایه گذاری است وظیفه بزرگ شهرداری و شورای شهر جذب سرمایه گذار برای این نگین ارزشمند شهر است. راه اندازی آن که معادل شورابیل است برای اهالی شهر هدیه بسیار خوبی خواهد بود.

لینک کوتاه :

darolershad.org/?p=27795

جدیدترین عناوین خبری

پربازدیدترین خبرها

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

یک پاسخ ارائه کنید