رسول خدا(ص) فرمود: لا يَكذِبُ الكاذِبُ إلاّ مِن مَهانَةِ نفسِهِ
این روایت نبوی بیان می کند که رو سیاهی از دروغ گو جدا نمی شود و ریشه دروغ حقارت و کوچکی در ذات دروغ گوست.
اخیراً مسابقه ایران و انقلاب اسلامی با ۲۱۴ سوال اساسی برگرفته از منابع حکومت پهلوی در خصوص انواع خیانت های پهلوی اول و دوم توسط نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با استقبال بسیار چشم گیر جوانان و خانواده ها در کشور برگزار شد اکثریت شرکت کنندگان اذعان داشتند که ما تازه به عمق جنایت و تاریکی دوران پهلوی پی برده ایم این حرکت یک جهاد عظیم تبیینی و تصویر بسیار تکان دهنده برای نسل جدید از پایمال شدن عزت ایران عزیز در زمان پهلوی بود.
حالا دشمن تازه از خواب بیدار شده که چه حرکت فاخری صورت گرفته و چه افتضاح عظیمی برای آنها درست شده است از این رو آنها در یک اقدام واقعاً سخیف شروع به ساخت متن های دروغین در حق نماینده ولی فقیه کرده اند ماجرای خرید زولبیا … از این سنخ متن هاست که واقعاً شرم آور است و نشان می دهد که این خائنین دستشان از همه جا کوتاه است.
همه عزیزان را به هوشیاری دعوت می کنیم و به نگارندگان این دروغ ها می گوییم اگر قصد تنقیص دارید مردانه وارد میدان شوید و قلم خود را به شئامت دروغ، تهمت و بهتان آلوده نکنید کسی با دروغ به جایی نرسیده است که شما با آن به جایی برسید.