به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیات دولت به همراه برخی از مسئولان استانی با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با حضرت آیت الله سید حسن عاملی دیدار و گفتگو کرد.
آیت الله عاملی در این دیدار ضمن تاکید بر لزوم تدوین عملکردهای آیت الله شهید رئیسی اظهار داشت: عملکرد دولت آقای رئیسی را حتماً به صورت جامع و علمی تدوین نمایید تا در تاریخ ایران ماندگار شود دشمنان ایران و انقلاب نمیخواستند ایشان موفق بشوند و در کارآمدی دولت ایشان شبهاتی را مطرح میکردند ایشان اصلاحات اقتصادی را از زیرساختها شروع کردند. در یک اقدام تحسین بر انگیز دست روی موتور محرکهای تورم گذاشتند و این حرکت درستی بود و جزء ضرورتهای کشور میباشد وی مسیر صحیحی را انتخاب کرده بود و اقدامات هم خوب پیش میرفت اما مشیت خداوند بر تمام برنامه ها و اراده ها حاکم است.
درست است که سیاست حضرت آقا دفاع از کارآمدی تمام دولتها میباشد ولی در خصوص آقای رئیسی علاوه بر اینکه از کارآمدی ایشان دفاع میکردند از عملکرد ایشان تجلیل هم مینمودند.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خاطر نشان کرد: اعتقاد آقای رئیسی نه لزوم تبعیت سیاسی از مقام معظم رهبری بلکه لزوم تبعیت شرعی از حضرت آقا بود یعنی تخطی از منویات ایشان را برای خود گناه میدانستند و اعتقاد ما این است که یکی از رموز موفقیت آقای رئیسی همین بود.
امام جمعه اردبیل گفت: امیدواریم که عملکردهای آیت الله رئیسی به خوبی تدوین شود خود آن بزرگوار هم چنین فکری داشت گاهی سوالاتی را برای دانش آموزان مطرح میکرد و به طریقی میخواست جوانها را متوجه اقدامات نفیس نظام نماید تا تفاوتها را ببینند.
وی ادامه داد: برخیها که وارد ریاست میشوند گاهی معلوم میشود که مسئولیتها مطلوب به ذات آنها بوده است ولی آقای رئیسی به ریاست جمهوری به خاطر ریاست جمهوری نیامدند بلکه به نیت خدمت و اقتدارنظام و اعتلاء کشور وارد شدند، آقای رئیسی عطش اینکه در ریاست قرار بگیرند را نداشتند.
آیت الله عاملی در پایان گفت: بعضی ها میگویند ما این پست را بگیریم “بلغ ما بلغ” “کائناً ما کان”؛ بنده با توجه به سنگینی کار ریاست جمهوری تعجب میکنم که برخیها چطور حریصانه وارد این عرصه می شوند حیثیت نظام و سرنوشت ملت و کشور در اینجا مطرح است اینها چطور میخواهند زیر این بار سنگین بروند یا باید اخلاص استثنایی داشته باشند یا خدای نکرده هوا و هوس جانانه داشته باشند!